Вижте ромския Ромео заради когото Михаела избяга от дома си

Вижте ромския Ромео заради когото Михаела избяга от дома си

Иван Садъков е на 23 години, живее в Германия, нямал постоянна работа

Михаела Миткова Михалева, която от 6-ти декември бе в неизвестност (ВИЖТЕ ТУК), снощи бе открита в берлинския квартал „Шпандау“, който се обитава предимно от етнически роми.

От собствени източници Флагман.бг узна любопитни подробности за човека при когото се е укривала близо месец.

Неговото име е Иван Садъков. Той е от Камено, на 23 години. От известно време се преместил в Германия. Първоначално живял в Дюселдорф, а след това в Берлин.

Ромският Ромео здраво завъртял главата на момичето от Камено и я прилъгал да отиде при него. Тя била влюбена в него. Все още не е ясно как е напуснала страната, защото е непълнолетна.

Семейството на Михаела подозираше, че тя е при Иван и даде насока на разследващите да издирят младия мъж в Германия. Не е известно с какво се е препитавал каменския Дон Жуан, няма данни да е имал постоянна работа в Берлин.

Не е изключено да бъде подведен под отговорност, защото е укривал непълнолетно момиче, обявено за международно издирване в дома си.

Припомняме, че Михаела на няколко пъти бяга от семейството си. Досега обаче идваше при приятели в Бургас, докато този път директно напусна страната.

Тя е близка с другата Михаела, която също избяга от баща си в навечерието на коледните празници. Откриха я при гадже в ж.к.“Меден рудник“. (ВИЖ ТУК)

КАТЕГОРИЯ
ВРЪЗКИ
СПОДЕЛЕТЕ В

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )